5 things I HATE ABOUT 50 Shades of Gray (SPOILER ALERT!)

huaaa udah lama banget ga bikin review untuk film/apapun for years! :p sebelumnya maafkan kata-kata saya yang sadis dalam mereview film ini ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ piss dulu! 1. TERLALU TWILIGHT yang saya kurang suka yah, kenapa siih pemeran cowonya itu dan pemeran cewenya mirip banget sama TWILIGHT? sebagai #twilight fans saya rada tersinggung sih soalnya bener-bener … Continue reading 5 things I HATE ABOUT 50 Shades of Gray (SPOILER ALERT!)

Advertisements

My MOST Anticipated Movies 2011 {March to June 2011}

1. Adjustment Bureau Romantic drama of Matt Damon and Emily Blunt. well thats weird, I never know that Matt Damon has any interest with romance movies. Via Teaser Trailer and Wiki 2. ย  Red Riding Hood wow played by Amanda Seyfired, what would it gonna be? I should watch it because red riding hood has … Continue reading My MOST Anticipated Movies 2011 {March to June 2011}

My MOST Anticipated Movies 2011 {January to April 2011}

1.No Strings Attached I heard its the most romantic movie in early of 2011.yikes! ๐Ÿ˜€ better in DVD for the unrated version...besides I love all of ashton kutcher movie. he has a unique character! *gonna watch it this weekend* via Flick Magazine via Hollywood News 2. The Roommate I love Leeighton Meester in Gossip Girl … Continue reading My MOST Anticipated Movies 2011 {January to April 2011}

Movie Reviews: QUICKIE EXPRESS

Lumayan bagus yah untuk ukuran film komedi dewasa, dibandingkan dengan film โ€˜Virginโ€™ jaman dulu yang murahan banget. Bener-bener american pie versi indonesia. Outstanding! Thanks to Tora Sudiro, Lukman Sardi, dan Aming who perform very well in this movie. Sebelum nonton ni film emang udah banyak orang yang merekomendasikan dan bilang โ€œlo bakal ketawa parah,lo harus … Continue reading Movie Reviews: QUICKIE EXPRESS